ACCEPTAREA CONDITIILOR

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.
Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.
Va multumim pentru accesarea site-ului www.xcesstours.ro (denumit in cele ce urmeaza "Site-ul"). Accesul la prezentul Site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman. Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.
Acest site este sub controlul si este operat de: al S.C. XCESS TOURS S.R.L, cu sediul in mun. Campina, str. Aleea Luminii, nr. 22, jud. Prahova, inregistrat la ORC Prahova sub nr. J29/107/2004, avand CUI 16062409 ("Societate" si/sau "Agentia).
Agentia de turism S.C. XCESS TOURS S.R.L nu este responsabila pentru eventualele diferente sau neconcordante ce pot sa apara intre informatiile postate pe site si cele comunicate in agentie/birourile acesteia, avand prioritate intotdeauna informatiile comunicate/primate in agentie.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul se angajeaza sa isi asume obligatiile legale ce decurg din utilizarea prezentului Site si angajarea de produse sau servicii turistice prin intermediul acestuia, ca de exemplu, dar fara a se limita la urmatoarele: este o persoana cu varsta de peste 18 ani, cu deplina capacitatea de folosinta si exercitiu pentru a se angaja in tranzactii, isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile financiare operate ca urmare a utilizarii acestui Site si achizitionarii de produse sau servicii turistice, furnizeaza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui contract in vederea achizitionarii serviciilor sau produselor turistice.
In cazul in care www.xcesstours.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de Site. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei rezervari on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si blocarea accesului la serviciile www.xcesstours.ro.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Agentia respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
Agentia se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Agentia nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul xcesstours.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a Agentiei, fie printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa mun. Campina, str. Aleea Luminii nr. 22, jud. Prahova, fie printr-un mesaj de "Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).
Trebuie sa stiti ca Agentia asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de autoritatile publice in baza legilor romane. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.


LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:
a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a reception vreun material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;
c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.
Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.


COPYRIGHT

Drepturi de autor: S.C. XCESS TOURS S.R.L. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a Agentiei, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Este permisa navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. Agentia nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.


CONDITII GENERALE DE REZERVARE SI ACHIZITIONARE A SERVICIILOR

Prin intermediul Site-ul dvs. veti putea rezerva si achizitiona servicii si produse turistice de la Agentie. Orice rezervare facuta de dvs. prin intermediul acestui Site confirma intentia dvs. de a achizitiona un serviciu sau produs turistic de la Societate. Orice cerere inaintata de dvs. prin intermeidul Site-ului va fi analizata de un angajat al Societatii, iar daca noi o vom putea onora va vom trimite un mesaj email de confirmare a rezervarii si va deveni aplicabil contractul ce se incheie cu fiecare client in parte.
Orice oferta postata de Agentie pe Site este supusa disponibilitatii acesteia la furnizor. Termenii si conditiile impuse de fiecare furnizor de serviciu sau produs turistic (inclusiv cei impusi de companiile de transport aerian) sunt de asemenea aplicabili si sunt aditionali Termenilor si Conditiilor prezentului Site.
Fiecare Furnizor in parte de servicii si pachete turistice este liber sa isi stabileasca propriile proceduri de plata, rezervare, anulare, modificare comanda/rezervare si/sau restituire sume incasate pentru rezervari anulate (daca este cazul), precum si costuri aditionale, taxe locale, etc, iar Agentia nu are nicio responsabilitate cu privire la aplicarea si necesitatea respectarii de catre dvs. a acestor proceduri. De asemenea, unele companii aeriene pot solicita taxe suplimentare, in functie de serviciile comandate de dvs.
Pentru fiecare serviciu sau produs turistic pe care Agentia noastra vi-l poate oferi si care este postat Site dvs. veti gasi pe Site prezentate detaliat toate elementele ce intra in structura respectivului produs si/sau serviciu si pe care Agentia vi le poate oferi. Pentru orice nelamurire legata de ofertele de servicii si produse turistice, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0344802161 si 0723329693 sau prin email la adresa: office@xcesstours.ro, inainte de inaintarea oricarei cereri de rezervare.


ANULAREA / MODIFICAREA UNEI REZERVARI

Anularea sau modificarea unei rezervari se poate face numai in conditiile oferite de furnizorii Agentiei si acestea difera de la un furnizor la altul.
In mod obligatoriu este necesar ca in cazul in care dvs. doriti anularea sau modificarea unei rezervari sa ne aduceti la cunostinta acest fapt, in scris, in cel mai scurt timp posibil, in vederea identificarii solutiilor optime pentru situatia dvs. de fapt.
In cazul modificarii unei rezervari Agentia isi rezerva dreptul de a percepe anumite taxe pentru a-si acoperi costurile administrative ce pot rezulta dintr-o astfel de decizie a dvs. Taxele pe care Agentia le poate percepe nu exclud si evetualele taxe si/sau costuri pe care le percep furnizorii serviciului sau produsului turistic a carui modificare dvs. o solicitati.


PRODUSE, SERVICII TURISTICE, PRETURI SI PLATA

Specificatiile si/sau preturile produselor si serviciilor turistice prezente pe acest Site sunt informative si pot fi schimbate in functie de ofertele concerete ale furnizorilor la momentul initierii unei comenzi de rezervare.
Agentia nu garanteaza ca descrierea produselor si serviciilor tusirtice sau orice alt continut al Site-ului este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.
Agentia nu garanteaza, disponibilitatea a serviciilor si produselor afisate, achizitionarea acestora efectuandu-se numai pe vaza rezervarii si contractului incheiate de dvs. cu Agentia.
Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru alocat in sectiunea de Contact a acestui site. Plata se poate face in numerar, cu Ordin de Plata sau prin Card, iar Agentia nu isi asuma nicio responsabilitate pentru sumele de bani expediate de dvs. prin serviciul de curierat.
Agentia nu este obligata sa va inmaneze dvs. vreun voucher de calatorie, rezervare si/sau bilet si/sau orice alte documente necesare efectuarii calatoriei dvs., in cazul in care dvs. nu ati efectuat plata integrala a serviciului sau produsului turistic achizitionat. Dvs. sunteti direct si singurul raspunzator pentru plata serviciilor sau produselor turistice achizitionate.


CONTINUTUL SITE-ULUI

Nici o informatie continuta in acest site nu constituie o recomandare pentru investire in vreun serviciu si/sau produs oferit de Agentie sau in societatea XCESS TOURS SRL.
Nici Agentia si nici angajatii sai nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site.
Agentia isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand doreste si fara o notificare prealabila.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

Agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare ce se pot insera pe Site, in ceea ce priveste preturile, produsele si serviciile turistice, caracteristici, imagini etc. In acest sens Agentia nu va fi raspunzatoare fata de vreo terta persoana (fizica sau juridica) pentru prejudiciile pe care aceasta le-ar putea suporta (direct sau indirect) ca urmare a unei asemenea erori. De asemenea, imaginile postate pe Site pentru produsele si serviciile turistice sunt prezentate doar cu titlu de exemplu, iar Agentia nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nici nu garanteaza in vreun fel pentru calitatea sau acuratetea serviciilor si produselor turistice postate pe acest Site.


DECLARATIE DE NON-GARANTIE

*CITITI CU ATENTIE* intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Site-ul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat "ca atare" si "in forma disponibila" si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Site-ului si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama sau al oricarui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.


DECLARATIA DE LIMITARE A RASPUNDERII

*CITITI CU ATENTIE* intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Site-ul; (c) inexactitati, greseli sau erori de continut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului; (e) orice defecte de program, virusi, "cai troieni" sau entitati similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un tert; sau (f) orice alta chestiune privind Site-ul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.


COMPENSATIE

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.


DECLARATIE DE RENUNTARE SI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile declaratiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale declaratiei raman valabile si in vigoare.


LEGISLATIA SI JURISDICTIA

Aceasta declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul prezentei declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei declaratii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor din Romania de la sediul Societatii sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si Societatea consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.


Termeni și condiții de utilizare a datelor cu caracter personal

Introducere

În operațiunile de procesare a datelor cu caracter personal pe site-ul http://www.xcesstours.ro se utilizează date cu carater personal cum ar fi:

Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

Protecția datelor cu caracter personal

Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal

Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) este unul dintre cele mai importate acte legislative care afectează în mod direct activitatea de procesare a datelor cu caracter personal a companiei Xcess Tours SRL („Compania”), cu sediul încu sediul in mun.Campina, str. Luminii, nr. 22, jud.Prahova, inregistrata la ORC Prahova sub nr. J29/107/2004, CUI 16062409, atribut fiscal RO , înregistrată la ANSPDCP cu număr de operator 29137.

Definiți

Legislația PDP” înseamnă orice lege, ordonanță, hotărâre, regulament sau legislație secundară emisă de Autoritatea de Supraveghere, privind prelucrarea, confidențialitatea și utilizarea Datelor Personale, aplicabilă serviciilor prestate în baza Contractului, incluzând:

 1. Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date (“Legea 677/2001”); Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (“Legea 506/2004”) si orice alt acte normative din România care implementează aceste legi, Directiva 95/46/CE (“Directiva Data Protection”) și Directiva 2002/58/CE (“Directiva e-Privacy”); și/sau
 2. începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (“GDPR”), de la data la care acesta va fi aplicabil; și orice alte acte normative naționale date în aplicarea GDPR;
 3. orice interpretare judiciară sau administrativă a oricăreia dintre cele de mai sus, orice îndrumări, ghiduri, coduri de practică, coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate sau emise de orice Autoritate de Supraveghere relevantă, pe toata perioada în care sunt în vigoare și aplicabile, și oricăror acte care le modifică, completează sau înlocuiesc în decursul timpului.

”Operator date personale” înseamnă Compania și/sau orice client/beneficiar al serviciilor Companiei care determină (individual sau împreună în comun cu alții) scopurile pentru care și modul în care sunt sau vor fi procesate orice date cu caracter personal;

Incidente de Securitate" înseamnă orice încălcare a securității care duce la distrugerea, pierderea, alterarea, dezvăluirea neautorizată, accidentală sau ilegală a oricăror date cu caracter personal sau accesul accidental sau ilegal la orice date cu caracter personal.

"Date cu Caracter Personal " înseamnă orice informații transmise Prestatorului prin intermediul testelor încărcate pe platformele Prestatorului individualizate la art.1 de mai sus, legate de o persoană fizică identificată sau identificabilă (“subiectul datelor cu caracter personal") fiind una care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referință la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici pentru identitatea sa fizică, fiziologică, mentală, economică, culturală sau socială, sau altfel după cum este definit în Legislația PDP;

"Procesare" înseamnă accesarea, colectarea, obținerea, înregistrarea, deținerea, dezvăluirea, utilizarea, alterarea, anularea, ștergerea sau distrugerea Datelor cu Caracter Personal, sau efectuarea oricărei (oricăror) operațiuni asupra Datelor cu Caracter Personal sau altfel, după cum este definit prin Legislația PDP aplicabilă;

Persoana împuternicită”/”Procesatorul de Date”  este reprezentată de Prestator, care asigură  prestarea Serviciilor în favoarea Beneficiarului.

,,Autorităţi de Reglementare” reprezintă „autoritatea de supraveghere” și înseamnă, conform GDPR, o autoritate publică independentă instituită de un stat membru. În România Autoritatea de Reglementare este reprezentată de ANSPDCP.

Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Principii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, impun ca datele cu caracter personal să fie :

Compania depune toate eforturile să alinieze la aceste principii toate activitățile de prelucrare de date cu caracter personal existente cât și toate noile procesări pe care aceasta intenționează să le efectueze.

Drepturile persoanelor

Persona fizică care accesează acest site sub incidența GDPR are următoarele drepturi:

 1. Dreptul de a fi informat
 2. Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal
 3. Dreptul de a actualiza datele cu caracter personal
 4. Dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal
 5. Dreptul de a cere restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
 6. Dreptul de a-și porta datele cu caracter personal
 7. Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal
 8. Drepturi cu privire la procesarea automată a datelor cu caracter personal

Toate drepturile de mai sus sunt susținute de proceduri distincte elaborate la nivelul companiei noastre conform cerințelor stricte ale GDPR și conform termenelor limită definite în acesta.

Termenele stabilite de GDPR pentru exercitarea drepturilor persoanelor vizate și/sau pentru a da curs solicitărilor acestora și/sau pentru a răspunde sunt variate, astfel :

Dreptul persoanei fizice

Termen de obținere consimțământ/informare/exercitare drept și/sau de furnizare răspuns

Dreptul de a fi informat

Când datele sunt colectate

Dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice

Dreptul de a actualiza datele cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice

Dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice

Dreptul de a cere restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării, se implementează imediat și se furnizează răspuns în interval de 30 de zile calendaristice

Dreptul de a-și porta datele cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării și se furnizează răspuns/soluție de implementare într-un interval rezonabil (cât mai repede)

Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal

Se poate exercita oricând pe durata procesării și se implementează imediat

Drepturi cu privire la procesarea automată a datelor cu caracter personal

Nu sunt specificate

Legalitatea prelucrării

Compania procesează datele dvs. cu caracter personal pe acest site doar în următoarele condiții:

Persoanele împuternicite ale operatorului

Compania se va asigura în orice moment că toate operațiunile ce vizează procesări de date cu caracter personal să fie reglementate prin contracte scrise încheiate între operator și persoanele împuternicite sau între operatorii asociați, după caz. Toate aceste contracte vor respecta cerințele și clauzele expres impuse de GDPR.

Incidente de securitate

În caz de incident de securitate a Datelor cu Caracter Personal:

 1. vă va informa cu privire la apariția oricărui incident de securitate în care sunt implicate datele dvs. cu caracter personal;
 2. va investiga asupra încălcării securității Datelor;
 3. va lua măsuri rezonabile pentru a diminua efectele și a micșora orice daună care rezultă din Incidentul de Securitate, precum și măsuri rezonabile pentru a împiedica reapariția unei asemenea încălcări a securității datelor;
 4. va dezvolta și executa un plan de reacție pentru a contracara Incidentul de Securitate;
 5. va informa autorităților relevante de reglementare în termen de 24 de ore de la apariția incidentului de securitate.

Cerințe de conformitate GDPR

Următoarele acțiuni sunt utilizate de Companie pentru a se alinia la principiile GDPR. Toate acțiunile de mai jos sunt revizuite în mod frecvent pentru a respecta toate cerințele GDPR: