Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Konakli la câteva secunde de plaja cu nisip și pietriș, în centrul orașului Konakli se ajunge în aproximativ 12 km. Până la cel mai apropiat aeroport, Gazipasa (GZP), sunt aproximativ 45 de km, Antalya (AYT) se află la o distanță de în jur de 100 de km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 420 de camere într-o clădire principală cu 5 etaje și 7 clădiri auxiliare. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există 19 lifturi și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Paturile suplimentare și paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Stau la dispoziție un minibar și un birou și, contra cost, un seif. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Serviciul de pregătire a camerei pentru somn le oferă clienților confort suplimentar. În băi există un duș. În plus, clienții savurează articole de cosmetică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune volei de plajă (gratuit) celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard. La hotel se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Club Sun Heaven Family & Spa, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate